2013

Börjar 2013 med att bryta ihop. Allt är bra tills jag blir ensam. Då kommer tankarna. Tankarna om att livet är meningslöst när folk har emot mig. Och när allt går fel. Saknar min bästa vän. Saknar våra samtal varje dag. Jag saknar oss. Jag förstår att jag är jobbig genom att skriva Depp texter här men jag måste få veta vad jag gör fel. Ni som har något emot mig snälla skriv på kik eller var ni vill. men jag pallar inte att förstöra folks liv utan att veta hur.. SaraAxelsson @ kik


Kommentarer
Postat av: W

Tycker inte du att vi borde reda ut det? Eller iallafall bara prata! Jag vene om du känner lika dant men jag orkar iallafall inte med ett år till utan min bästa vän. Du kan väll kika mig, sweetwilma som vanligt. Så kan vi alla fall försöka, snälla?

2013-01-01 @ 10:53:55
Postat av: Anonym

Hej Sara! Ärligt så tycker jag att du är en sjuuukt stark person! Jag själv skulle aldrig klara det! Jag har också gått igenom jobbiga saker men bara det som du skriver här gör mig nästan gråtfärdig! Visst, personer gör fel (även jag) men det bästa du kan göra med de som du vill förlåta är att prata, och nu ser jag en kommentar här ovan (från Wilma antar jag) Prata med henne det skulle ju kanske lösa sig :)

2013-01-01 @ 11:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0