Låtar som väcker minnen

Att några låtar kan väcka så mycket minnen. Me and my drum,sång om ingenting, magic, mikrofonkåt & singel och sökande är så mycket mer än Bara låtar. Bara en person kommer fatta vad jag menar. Vissa minnen som finns till dessa låtar är omöjliga att glömma.


Vad hände med det här?

Vad hände igentligen? Varför blev allt som det blev? Och varför gör du inget åt det?
Dom frågorna får jag ganska ofta när det gäller det som hände mellan min och Wilma. Ni som inte vet så är Wilma min bästa vän bara att vi inte längre pratar med varandra. Jag blev en annan person en den jag var innan och jag behandlade mina vänner som skit bland annat Wilma. Vi började små bråka och Wilma hittade andra vänner som inte behandlade henne som skit. Vi fortsatte att träffas men det var inte som förut. Jag kände mig utbytt och dissad. Jag ville verkligen att allt skulle bli som förut men jag hade sumpat alla chanser. Jag vill inte ta kontakt med Wilma då jag redan har förstört så mycket i våra liv genom att vi träffades mm. Den här julen utan henne var nog den jobbigaste julen jag haft. Men jag hoppas att hennes var bättre. Förra året på nyår var jag hos henne och vi hade så jäkla kul! Men i år blir det väll att dricka sig full och åka till Mariaungdom eller vad det nu heter. Jag glömmer aldrig bort våra as roliga stunder i stallet, på Ikea,hemma mm. Jag kommer allra bäst i håg när vi skulle åka och kolla på Tessan när hon skulle tävla Ove! Fy satan va linnea skämdes av att åka med oss vid 4på morgonen! Haha eller våra "modell shower i stallet. Dom glömmer jag aldrig! Vi har väldigt mycket underbara minnen alla minnen med henne är underbara.


Kaos

Livet är bara kaos just nu så jag kommer inte blogga så mycket alls tills jag fått lite mer koll på vad jag gör.
Pussss


Dissar rubriker :$

Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva mitt hjärtas känsla just nu. Det är både lycka och sorg. Det är jul och jag sitter hemma ensam på mitt rum och tänker på allt jag gjort. Snart ska jag väll gå ner och hitta på något att äta. Men trots att jag är ensam så är jag så glad efter dagens pass på Marcus. Jag och Amanda red till säby och bara myste runt lite. Marcus var så underbar! Han gjorde inget utom några glädje skutt. Han har inte ridits ut på över 1månad så det var helt okej. Det var så skönt att bara sitta i hand box och mysa och inte tänka på något annat en honom <3
Imorgon så kommer jag rida ut och mysa i snön igen och bara få bort alla och bara fokusera på att njuta av tiden jag har kvar med honom.

Om det där inte är äkta lycka så finns den inte


Jul utan vänner

Jul utan vänner och familj.. Imorgon är det jul men jag kommer fortfarande inte fira julen. Jag har sabbat för så många så jag är inte värd en jul. Just nu är det väldigt många som är sura på mig men jag vet inte vad jag har gjort. Imorgon skulle vi rida ut men dom jag skulle rida med är sura på mig. Så jag får väll rida ut själv och sen åka hem själv och kolla på Kalle anka. Aja jag har iallafall en underbar häst som jag kommer mysa riktigt mycket med imorgon!<3 Om dom vill vara sura får dom vara det det finns inget jag kan göra..


Kvällen gick över styr..

Kvällen blev lite mer än att äta på donken.. Åkte hem till någon random kille och slutade med att polisen fick komma och hämta oss... Nu taggar vi inför imorgon !! Men betydlig lugnare och jag tänker faktiskt tänka innan jag gör något. Fast kommer aldrig få gå ut igen då polisen kom in och pratade med min mamma..
Aja nu ska jag sova pöss pöss


Orolig

Allt är kaos är så jävla orolig över denny. Denny är en kille jag träffade i helgen ich verkligen litar på. Han skulle kommit till mig vid 8 men han har inte kommit eller hört av sig. Han har problem med massa saker så han kan vara död eller iallfall hjälplös om han har gjort något han inte borde. Jag har ringt som en dåre till några av hans vänner men ingen vet var han är! Jag har på riktigt panik! Jag kommer snart ringa hans soss pappa. Jag är verkligen orolig han brukar alltid svara när jag ringer..
Han är den finaste killvännen jag har<3


Det går så bra i skolan!

Kommer inte klara av 7an.. Kommer inte Kunna få betyg i matte,engelska & Hk då jag inte har lämnat in uppgifterna som ska vara inne idag. Hoppas på att jag klarat no provet så jag kan få betyg i det I alla fall! Jag vet inte vad jag ska säga till mina föräldrar..


Att dom tror att jag tar droger..

Fuck allt känns som jag kommer ramla ihop av all press. Press från skolan,stallet & vänner jag hinner inte med alla och det knäcker mig jag vill verkligen ge allt i skolan men jag blir så besviken när jag inte klarar det. Varje dag kommer jag hem och bryter ihop av allt. Känslan av att lärarna har gått emot mig gör det inte bättre. Hur skulle det kännas för er om någon skulle komma fram till dig och säga att allt är ditt fel. Det är ditt fel att hon inte vågar gå till skolan eller att hon är otrygg i klassrummet. Både skolan och mina föräldrar tror att jag tar droger hur tror ni det känns att någon random lärare i skolan kommer och säger att han vill att jag ska ta ett kissprov för att vissa misstänker att jag tar droger. Jag visste att mina föräldrar inte litade på mig men att dom tror att jag drogar känns skit.. Kommer inte palla länge till


Bloggplatsen

Jag mår så jävla dåligt just nu och årkar inte blogga. Blogg.se Appen har även slutat fungera för mig och jag pallar inte gå in på dator..
Hare gött :)
Bild på mig och Selma från helgens chillkrök <3


Irriterad tjej!

Asså nu blir jag riktigt irriterad på Johanna! Hon vågade inte komma till skolan idag när hon igår sa att vi skulle prata! Gick iväg till skolan och såg att hon inte var där. Fatta hur irriterad jag blev -.- lämnade in min berättelse idag men den var dock inte klar än men var tvungen att lämna in den för att få betyg i svenska. Asså om jag får underkänt så kommer jag aldrig gå till skolan igen! Jag har suttit i 3dagar och skrivit ner allt jag fått upp i huvudet som handlade om vad som hänt mellan mig och Johanna.
Nu blir det att åka iväg till stallet och sen dra vidare och fira min kompis som fyller 15! :) <3
På väg till skolan så jul pyntade jag och carro lite på tåget ;)


Värdens bästa skoldag!

Skolan har aldrig varit roligare! Vi var så idiotiska och barnsliga. Vi sprang och gömde oss i deras klassrum för att ingen av oss orkade gå på lektionerna vi hade. Vi blev basted när en lärare gick in och tappade något och såg att vi satt under borden xD höll även på att bli kastad i snön av en assistent efter vi hade mulat honom. Ramlade även på varandra när vi tänkte springa iväg från lärarna som tänkte följa mes oss in på lektionerna igen.. Lite så där halt ute och sen springer man och ramlar mitt på odenplan :P haha sen kommer den bästa biten när jag skulle gömma mig för "bitterfittan" jag springen in i ett rum och ålar mig under ett pingisbord. Men jag kunde inte hålla skrattet borta när hon kom in och frågade var jag var så hon hittade mig. Sen blev det inte som planerat när jag,iga och carro stod ute och rökte så kommer Johanna och jag har velat prata med henne hela dagen. Så jag såg min skans och tänkte springa ikapp henne men då kommer hennes "livvakt" och sprang och höll fast mig och sen försökte jag slå honom mellan benen så jag skulle komma loss då pressar han upp mig emot en vägg och sa gå in på lektionen Johanna ska gå säkert till tunnelbanan. Tror dom i skolan att jag tänker misshandla henne?! Sen kommer dom och säger att vi stod och väntade på att hon skulle komma! Vi råkade bara stå där när hon kom. Jag kommer bli berömd av att skriva en bok om precis hur jag känner och vad jag har tyckt under min Skolgång i snitz. Har skrivit när jag har varit som argast och kommer lämna in den berättelsen som svenska uppgift om jag inte får godkänt på den kommer jag byta skola för jag har verkligen lagt ner min själ i den texten!
Men jag längtar som fan efter imorgon! :D <3
Tyvärr så går vi inte i samma klass iga är 97a och carro 98a men vi umgås på rasterna och har skit kul! :*


Över 2timmar för att komma hem..

2timmar & 31min att komma hem. Stod och väntade på bussen i 1timme och 7min-.- jag har aldrig varit så irriterad på sl förut. +att min mobil laddade ut.. Nu blire att plugga skiten ur mig!


Fuck

Fuck Sverige och vädret! Sitter fast på en tunnelbanan och har suttit här i ca 15min nu! Jag kommer inte iväg till hästen jag kommer inte hem. Jag kommer inte ut från tunnelbanan! Jag hatar att vara instängd och har nästan inget batteri i min mobil. Om mobilen dör kommer jag börja gråta!!


Frågestund

Ändrar frågestunder till om en vecka. Så ni har Allså en vecka på er att skriva era frågor :)
HAHAHA kan Inte stå emot att lägga upp bilden xD


Dagen börjar dåligt och slutar dåligt.

Började med att jag inte hittade mitt smink sen så blev jag behandlad som en soppåse. Jag är inte lika värd som dom andra i min klass så jag får inte sitta med på lektionerna. Jag får sitta i värdens minsta rum helt själv och jobba. Och nu fick jag reda på att det är för att Johanna är rädd för mig. Och känner sig hotad om jag är i samma rum.. Hon har även sagt att jag slog henne VILKET JAG INTE GJORT! Jag har aldrig gråtit så Många gånger på 1dag förut. Lärarna sa att det bara är jag som gjort fel och att allt är mitt fel. Jag skrev sen till Johanna på Facebook och sa bara att hon inte kan fly hela livet. Sen så har jag nu börjat röka ordentligt. Rökte 5cigg idag. Var så förbannad och ledsen över att jag blev behandlad som skit Medans hon tydligen inte gjort något fel. Så det är inte fel att kalla mig fitta och orre och massa anat skit. Tur som fan att jag har dom i åttan & nian på min sida. Eller iallfall dom jag är med. Jag fick till och med sitta med Johan men det funkade inte heller. Jag har inte jobbat på 2dagar. Skolkat ca 5lektioner på grund av att allt tydligen är mitt fel. Sen ringer min mamma och säger att Johanna har sagt att jag har lagt upp nakenbilder på henne på min instagram. TROR HON ATT JAG SKULLE LÄGGA UPP HENNE PÅ MIN INSTA?! Hon är inte värd det. Inte ens i närheten av att vara med på min instagram.
Tack skolan som har gjort mig deprimerad eller iallfall börjat må väldigt dåligt. Behandlar mig som en soppåse och skyller allt på mig. Tack så jävla mycket för att jag aldrig kommer vilja gå tillbaka Dit.Tack för att ni behandlar mig utan respekt. Tack för att ni får mig att vilja ta livet av mig.

Bilden: jag försökte bara få henne att förstå att det inte hjälper att fly från problemen. Inte menar som ett hot och mer som en varning. Och med imorgon menade jag att jag kommer prata med henne även om jag måste binda fast henne så måste jag.


Helvete!

Säger bara HELVETE! Jag glömde min sminkväska i stallet igår. Så nu så åker jag till stallet helt utan smink inte ens maskara fattar ni hur jobbigt det här är?! Jag kommer aldrig gå till skolan utan smink igen! Iallfall inte på ett jävla tag!!


Frågestund

Frågestund! Fråga vad ni vill allt från stall till privatliv! Svarar på onsdag eller tidigare :)


Älskar min häst!

Jag bara älskar min häst! Idag var han så fin och jag ville bara köpa honom utan att tveka. Om någon skulle kollat skulle dom sätt hur fin han var och att han äntligen börjar jobba med ryggen ordentligt. Jag tömkörde och tänker göra det imorgon också då jag inte gillar att rida längre. Ända sen karlshem (ridläger) så har jag tappat lusten och vill bara mysa och mysrida lite. Men samtidigt rida seriöst ibland. Invigde även ett av mina nya pannband det fick bli det turkosa :)

Bilderna kommer inte upp..


'

Har matte och har precis gjort klart mitt arbete hoppas jag. Känner mig riktigt duktig när jag ger bort mina cigg paket till en tjej i nian istället för att röka upp dom själv ;) men snart är matten slut och jag kommer typ dö av trötthet efter att ha kommit hem runt 12 igår och sen skulle jag duscha och massa annat så somnade inte förens runt 3 och gick upp vid kvart i 7 så är så sjukt trött och kommer även få underkänt i svenska..


Ilägger publicerades inte igår

Shoppar loss på Globen med mammas Kreditkort! Så as snygga pandbannd 200kr styck. Har även köpt lindor som matchar ett av mina schabrak :)
Hörs sen


Hej då

Jag ska klara det här. Jag ska skita i henne och alla andra. Jag ska va stolt och inge annat. Ska aldrig mer prata med Wilma åhs om det är det hon vill. Hon kanske inte mår bra men det gör inte jag Heller. Hon sitter säkert hemma hos någon kompis pch tycker jag är så jävla patetisk som sitter och skär mig mm. Men jag låter henne, för jag gillar henne för mycket för att vara arg på henne. Men nu är det bara att sluta tänka på henne och tänka på att jag ska upp om 5timmar.


Depp,tankar och känslor

Från att vara som en person till att vi knappt pratar. Att se dig skriva det jag alltid velat att du ska skriva till mig till en annan person fick mig att bryta ihop totalt. Hur ska jag kunna gå vidare när jag vill börja gråta så fort jag ser dig med någon annan. Det skulle vara vi,bästa vänner till graven. Istället går jag ner till graven och du fortsätter leva. Samtidigt så är det bra att du iallfall lever som jag aldrig funnits i ditt liv. Det kanske jag aldrig varit häller men jag trodde iallafall att vi skulle kunna vara vänner eller kanske försöka att bara säga hej. Inget funkar för mig just nu så jag fattar inte vf det här skulle hjälpa men det känns bra att bara få ut det som varit inne i typ 2år
Suger efter cigaretter blir större och större på måndag kommer jag inte kunna stå emot längre. Vill redan nu bara öppna ett paket och röka mer och mer eller bara dricka mig full och slipa tänka dessa tankar.


Blogg paus

Kommer ha en lite blogg paus eller i allafall inte blogga så mycket till på onsdag :)


RSS 2.0