Marcus

Jag vet att jag har svikit min underbara häst. Men jag har verkligen försökt att hinna med att mysa med honom osv. Vi har glidit i sär så mycket så att jag nästa glömt hur han är. Jag vet att jag låter helt sjuk men jag talar bara sanning. Idag så har jag varit med honom och myste. Jag kände att så fort jag va med honom mådde jag så Mycket bättre än innan. Jag blir så glad av att han bara reagerar när ropar han namn och idag till och med gnäggade han när jag gick förbi. Låt mig vara lycklig och sitt inte och säg att det för att jag ger honom mat. Det kan lika gärna vara "kärlek" eller vad man nu säger. Jag älskar Marcus och har och kommer alltid göra det.
Vi är back on track<3


Marcus

Jag vet att jag har svikit min underbara häst. Men jag har verkligen försökt att hinna med att mysa med honom osv. Vi har glidit i sär så mycket så att jag nästa glömt hur han är. Jag vet att jag låter helt sjuk men jag talar bara sanning. Idag så har jag varit med honom och myste. Jag kände att så fort jag va med honom mådde jag så Mycket bättre än innan. Jag blir så glad av att han bara reagerar när ropar han namn och idag till och med gnäggade han när jag gick förbi. Låt mig vara lycklig och sitt inte och säg att det för att jag ger honom mat. Det kan lika gärna vara "kärlek" eller vad man nu säger. Jag älskar Marcus och har och kommer alltid göra det.
Vi är back on track<3


När slutar all skit och när kan jag börja mitt liv?

Från en bra dag till en skit dag. Någon jävel på ungdoms gården har tagit min älskling. Jag har legat vaken hela natten och gråtit det mesta av den. Jag vill kommer inte gå ut innan jag har mobil igen. Alla ni som tycker jag är helt störd för att jag inte tänker gå ut ni får gärna tycka det men dom som känner mig vet hur mycket min mobil betyder för mig. Jag är liksom helt tom utan den. Jag har aldrig gråtit så här mycket förut. Min mobil betyder så mycket för mig för att jag har dom ända bilderna på mig och Joel där+ sista konversationen med både honom och Wilma. Så nu kan ingen kontakta mig på något sätt. Har ingen mobil eller dator.
Först avlivades Maja sedan douglas och sen min dator när avlivas Marcus och minova..
Sista blogg inlägget tills jag får tag i en dator eller mobil att blogga ifrån.
Finaste Maja<3


Tar en liten paus

Är jätte Depp och har varit det ett tag så kommer inte blogga. Tänkte bara skriva att Tror vissa killar att bara för att man är påverkad så är det okej att utnyttja en?! Vart fan är värdens på väg. Tjejer blir tvingade att blowa av folk, tjejer blir våldtagna, tejer bli kallade saker utan anledning. VART FAN ÄR RESPEKTEN FÖR KVINNOR?!
Viss vissa kvinnor visar ingen respekt för män men seriöst jag är så jävla förbannad över att folk utnyttjar tjejer så jävla ofta!


14/6-2012 saknaden försvinner aldrig

2012 förlorade jag många bland annat min fina Maja. Maja var den snällaste varelsen som levt på denna jord. Hon gjorde aldrig något dumt eller elakt. Hon var inte den smartaste hunden men hon hade ett hjärta av guld. Varje gång hon va hos mig gick jag och Wilma ut och kastade hennes leksaker. När snön kom blev hon galen och sprang ut och hoppade runt man kunde inte tro att hon var 8år. 14/6-2012 somnade du in efter ett liv fullt med kärlek. Jag glömmer dig aldrig. Vi ses på andra sidan min fina vän<3


Kaos

Tänkte gå och lägga mig tidigt men så blev det inte.. Jag satt och drev med en kille på kik. Och helt plötsligt skickar han en kukbild och jag får panik och skriver till Simon. Simon får damp på honom och hotar med att lägga ut bilden på instagram & Facebook. Jag fick ännu mer panik. För då börjar den där gubben (var typ 40) att skriva ännu mer till mig och började skriva till Simon att om han la ut bilden på insta så skulle han komma och misshandla Simon! Jag sa genast åt Simon att sluta. Han slutade & jag blockerade den där gubben. Han sa att han va född 1998 sen när Simon skrev till honom så sa han att han va typ 40 eller något. Jag inser nu att jag kanske inte ska driva med så mycket folk längre.. Den där killen/gubben sa att jag hade sagt att jag skulle skicka bhbild till honom :P jag fattade ingenting.
Aja nu måste jag dra innan Simon får ännu mer damp :*
Simon och gubbens konversation är den med blå text
Min och gubbens är den med grön text
Ibland älskar jag Simon mer än vanlig <3


Moget

Asså nu undrar jag seriöst vart värden påväg. Och hur mycket omogna personer det finns. Om någon tycker jag är en slampa,orre, idiot osv så får ni tycka det. Men om ni måste ringa mig och säga det så får ni förfan stå för det och inte ringa på dolt och inte säga vem det är! Det är så jävla idiotiskt att sitta och säga saker till mig bakom en skärm. Nu får ni fan ge er! Jag tar inte åt mig men det är riktigt jävla störande när folk ringer 2-4 gånger per dag och säger samma sak!
Nu ska jag vara riktigt snäll och ge er ett råd. VÄX UPP! Puss :*


Mycket bättre

Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde igår. Jag låg hemma och sen drog jag till Marcus. Efter Marcus drog jag vidare & träffade lite kompisar. Efter jag hade varit hos Marcus så kände jag hur jag började må dåligt. Och det blev ju inte bättre av att jag fick vänta i över 50min på det där jävla tåget!!! :@
I alla fall så kändes det som min kropp skulle sluta fungera och att jag bara skulle ramla ihop. Den känslan var inte så trevlig. Men jag mår verkligen mycket bättre idag! Ska antagligen bara chilla och sen drar jag och kvällsfodrar. Nu ska jag gå ner & försöka göra pannkakor =)

Snart är vi tillbaka som förut<3


Sjuk

Är sjuk och det känns som om min kropp ska ramla ihop. Så det blir inte att träffa Moa idag. Och inte heller någon anmälan.. Men nu ska jag sova så jag kommer iväg till Marcus sen

Hahahahah kvällen gick över styr med Linn!


Imorgon

Imorgon då ska jag äntligen anmäla dom där idioterna som
Våldtog mig! Om jag inte fegar ur.. Dom kanske inte hamnar i fängelse men dom ska i Alla fall få en jävla massa skit efter vad dom gjorde med mig. Jag skiter igentligen i om dom Hamnar i fängelse men det dom gjorde ska komma ut så dom får skämmas riktigt jävla mycket. Moa och jag ska snacka imorgon och jag är nästan helt 100 på att jag kommer anmäla imorgon. Jag har inte vågat anmäla förut då jag har fått hot om jag gör det. Men om anmäler så kommer dom nog inte kunna göra något då jag redan anmält. Jag skulle ju kunna dra tillbaka anmälan men det kommer jag INTE göra!
Nu kommer Moa bli fett stolt över mig :D


Hej

Hej tänkte bara säga att du som kommenterar och anser dig att vara Zara kan genast sluta med det. Både jag och hon blir irriterande på det. Om du kommenterar så kommentera i DITT namn ingen annans!
Jag älskar att få kommentarer så sluta inte med det! Men kommentera med era riktiga namn. Och om ni undrar något kan ni alltid skriva till mig på kik( SaraAxelsson) eller lämna en kommentar :)
Ni kan inte säga att min häst är ful ;)


Hemmadag/depp dag

Tillbringade hela dagen hemma. Chillade och kollade på film i början. Sen ringde en person och sa "vi finns inte längre för dig. Vi orkar inte hjälpa dig. Vi orkar inte ta hand om dig längre. Du är en omogen fitta." Jag blev jätte ledsen och jag vet att jag har varit jobbig när jag varit påverkad. Men jag har bara varit påverkad med dom Max 5gånger och då har jag tagit hand om dom. Har bland annat "räddat" några av dom från att bli överkörda. Men just det där med att jag är en omogen fitta fick mig att verkligen bli ledsen. Jag förstår inte hur han kunde säga det. Jag har precis förlorat alla jag brukar vara med. Jag har verkligen inga vänner att vara med längre. Jag vill inte vara på säby för ofta och jag känner mig inte välkommen dit. Jag saknar minova så jävla mycket! Men mest saknar jag Wilma & alla gamla säby tider. Jag är kär i en pundare och har förlorat alla mina vänner som jag brukar umgås med.. Jag brukar inte ta åt mig så mycket men det här var för mycket. Jag orkar seriöst inte med mitt liv just nu. Jag vet inte vad det är men jag sover inte och äter inte när jag är hemma. Kanske är det ett tecken på att jag inte trivs.
Aja nu ska den omogna fittan ut och röka.


God morgon lördag

Tjo hade verkligen inget att blogga om igår och kommer antagligen inte ha det i dag heller! Funderar på att dra till ridskolan en sväng men det får vi se med.

Saknar min lilla ponnie :( <3


Kärlek <3

Jag tänkte bra säga tack till alla ni som kommenterar så underbart snälla saker! Det betyder verkligen mycket att det finns folk som tror på mig & tror att jag kan lyckas.
Kärlek till er som tror på mig & stöttar mig<3


Dagen

Började dagen med att gå upp vid typ 1. Tog bussen till akalla och på väg till stallet så höll jag på att ramla. Jag lyckades ändå hålla mig på fötter.jag klarade mig bra men inte mina byxor.. Så klart så sprack ännu ett par av mina jeans. Jag har nu insätt att jag inte ska rida i jeans, då alla mina jeans har spruckit efter.. Gjorde i ordning allt hos honom och satte min och chillade lite med evve. Drog sen vidare till Spånga och träffade carro. Åkte hem till mig och hämtade lite pant burkar då jag verkligen behövde pengar. Åkte och pantade dom och sen åkte vi till ungdomsvården! Haha vi satt där och typ snackade helt forever alone! Sen åkte vi hem. Nu ligger jag hemma och ska sova.
Som sagt så har jag inget att blogga om och jag gör inte så mycket under dagarna.
JAG SKA SLUTA RÖKA (eller i alla fall försöka) har gått ner från 10-15 cigg per till 5-10 vilket jag tycker är väldigt bra! :D Nu ska jag sova, pöss

Bilderna kommer inte upp..


.

Vrf är det alltid jag som gör fel? Jag drog ifrån skolan då jag redan första timmen bröt ihop. Jag pallade inte med allt ljud och nya elever osv. Jag vill bra vara hos min häst hela dagarna och sen på kvällarna träffa mina kompisar. Inte gå till någon jävla skola där man mår piss. Jag ska fan också börja knarka. Då slipper man tänka på alla problem. Bara leva i sin egen värld ett tag. Samtidigt så vet jag hur många som skulle bli besvikna på mig. Men allt är ändå redan skit så jag tror inte jag skulle märka någon skillnad. Jag är ändå med dom när dom tar droger så det ända jag behöver säga är kan jag få lite.
Kommer nog inte uppdatera så mycket då jag verkligen typ inte har någon att blogga om.


Vad tror ni händer?!

Bad tror ni händer när jag ska sova? Så klart ringer Hannes och vill snacka.. Alltid samma sak :P


Aj

Vaknade för ca 1timme sen och jag vaknade och smärta från både min käke och mitt huvud. Jag kan inte öppna munnen utan att det gör ont. Huvudet värker förhoppnings vis från igår. Jag hoppas jag inte blir sjuk nu när skolan äntligen ska börjar igen. Nu ska jag försöka somna om vilket inte kommer gå så bra.


Dumma mig

Har gjort något dumt och har sån ångest över det! Jag fattar inte att jag är så dum. Sista dagen på lovet var idag och jag avslutar det med att må skit.
Det är bara glömma allt jag gjorde idag och fortsätta leva. Även om jag önskar att jag kunde spola tillbaka tidens så går det inte. Så bara att gå vidare. Även om det är skit jobbigt.
Så nu ska jag sova så jag pallar gå till skolan imorgon.


Besviken på dom..

Blev så jävla besviken när jag kommer fram till ett ställe där jag skulle möta några kompisar och när jag mötte dom så hade dom tagit droger. Jag vet inte vad dom hade tagit men jag blev så besviken. Jag trodde verkligen att dom hade slutat med sånt skit. Jag drog där ifrån direkt. Jag tänker fan inte sitta där och kolla på hur dom "försvinner" eller vad man nu säger. Jag är så besviken på dom. Sitta på ett jävla skolgård och droga. Ni förstår inte hur besviken jag är. Jag trodde verkligen att dom hade slutat. Och jag trodde aldrig att dom skulle göra det inför mig..

Jag ska inte skriva några namn. men om ni ser det här så försök verkligen att sluta inte för min skull och inte för någon annans utan bara för din!


$

Jag saknar Fredrik så jäkla mycket. Fredrik är en vän som bor i Dalarna jag har inte träffat honom sen i typ september. Och vi hade typ inte snackat så mycket på typ en månad men idag så skrev han till mig. Och då insåg jag att jag har saknat honom jätte mycket :( han blev som dom flesta väldigt besviken på mig. För att jag är ute och röker osv. Men jag lovade honom att inte göra det så ofta och vi bryter aldrig våra löften. Han är en riktigt kompis och när han kommer till Stockholm så ska jag visa att den gamla Sara finns kvar där inom mig.
Om typ en månad får jag träffa den fina personen ingen<3


Goder morgon!

Vaknade nu av att en viss person bombade mig med sms.. Har vaknat och somnat lite till och från men Aja det var jävligt pinsamt när jag gick in på min kik och såg att jag hade skickat några lite pinsamma meddelanden.. Kom på att jag måste iväg till Marcus också -.- är inte sugen på att åka till akalla idag.. Kallt och blött + en jobbig Marcus. Allt kommer bli jätte jobbigt idag men vad ska man göra åt de? Bara att kämpa mig upp ur sängen och dra iväg.
Får se hur lågt jag kommer :P


God natt!

Har äntligen kommit hem till Ida och ska sova länge! Jag skiter i om ligger helt död i sängen men jag kommer i alla fall inte gå upp ur sängen förens jag har sovit i minst 8timmar! 8tommar är mycket för mig om jag inte tagit min medicin.


På väg till bagis

Jag sitter på tuben mot bagarmossen. Jag ska lyckas hitta till en adress som jag aldrig varit på. Jag har sämsta lokalsinnet och Har bara varit i bagis en gång. Få se hur det går med att hitta :P
Jag ska träffa en kompis där och sen ska vi dra och träffa några andra. Jag älskar att folk sitter och skriver till mig att jag är dum i huvudet som gör vissa saker när jag bara är 13år. Till er som skriver och tänker så: MITT LIV OCH JAG GÖR DET JAG VILL MED MIN KROPP OCH MITT LIV :). Jag är fullt medveten om att det inte är speciellt bra. Men det är mitt val. :)
Hörs sen

Jag & Åsa förra veckan tror jag :*


God morgon!

Jag ligger i min säng pch det känns som mitt huvud kommer sprängas. Jag tänkte försöka kämpa min iväg till Marcus men kom på att min plånbok + busskort blev stulet igår.. Så jag har lite svårt att komma dit.
Märkte när jag vaknade att jag blivit sjuk. Jag hostar och har anmält ont i huvudet.inte så kul men det händer väll alla någon gång.
Snart börjar skolan och då jäklar vad jag ska kämpa!

Bild från igår.. Nyktra..


Sista helgen på lovet. Gör det till en helg att minnas!

Tjo!
Kom precis från en rolig kväll med några vänner. Vi hade skit kul. Det är ändå sista helgen på lovet så gör denna helg till en helg att minnas. Och det gjorde vi! Fy fan va kul det var! Frams till jag trodde jag skulle bli misshandlad.. ska inte gå in på detaljer men jag tog en öl av en kille som blev väldigt väldigt arg.. Jag är hemma nu och mår inte så bra. Jag kom hem och sprang in på toan och spydde.. Jag har skit ont i huvudet och kommer antagligen att vara väldigt bakis imorgon. Aja jag ska iallfall sova nu så hörs imorgon om jag inte sover bort hela dagen..
Pöss
Dricker man får man stå för konsekvenserna ;)


Lycka<3

Äntligen har mina älskade converse kommit! Jag typ står och skriker! Nu ska jag dra till jakan och möta en kompis. Får kanske lite mer uppdatering sen :)


Finaste<3

Idag åka jag till stallet och då stod Marcus fortfarande ute. När jag skulle ta in honom så står han längst bort i hagen och jag ropar hans namn och han kommer galopperande/travande och stannar precis fram för mig. Jag blev helt överlycklig och bara kastade mig över honom och kramade och pussade på honom. Jag blev så glad att han kom springande till mig. Han kanske ville in men han kunde lika gärna gått. Kom inte med någon kommentar där det står typ han gillar inte dig han ville bra in eller han var hungrig. Han kunde lika gärna sprungit över mig och ut genom grinden. Så förstör inte min lycka för tillfället.


-

Jag sover det mesta av dagarna. Så jag gör inte heller så mycket som är värt att blogga om. Typ jag sover,äter,röker och kollar film. Det är det jag gör på dagar. Sen på kvällarna så träffar jag kompisar så jag är inte så aktiv med bloggandet. Men om ni kommer med förslag så jag har något Att skriva om. Jag har ett önskan om att skriva om min och minovas historia men jag vet inte hur jag Ska kunna sammanfatta allt som hänt så jag får vänta lite mer med det. :)
Hare gött :)


:)

Idag har det varit en ganska bra och skön dag. Jag har varit hemma och bara typ chillat på dagen. Sen nu på kvällen så drog jag och träffade lite vänner och drog till donken. Det var väldigt skönt att bara chilla och träffa lite folk istället för att springa runt och vara stressad. Har även börjat med min sömn tabletter igen vilket är väldig skönt. Jag har inte så mycket att skriva om. Men jag ska svara på frågorna och kommentarerna när jag är vid en dator. Juste jag kan se kommentarerna igen :)

Imorgon blir det att åka till min fina häst :D <3


Jag kan inte se kommentarer

Jag ser bara att någon har kommenterat men ser inte vem eller vad det står så jag kan inte svara på kommentarerna!

Bilden: Jag och Linn för typ en vecka sen


Nyårslöften

Mina Nyårslöften 2013

• säga nej till saker jag inte vill
•sluta förstöra folks liv
•sluta skära mig
• anmäla våldtäkter + andra saker
• kämpa med skolan
•sluta va ute hela nätterna på helgerna/loven
• ta vara på tiden som barn
•skita i alla rykten som inte är sanna
• inte lägga mig i andras problem om dom inte ber om hjälp
• tänka innan jag säger/gör saker
•vara stark och inte ge upp!

Får se hur många jag lyckas hålla :)


?

Allt är bara ett frågetecken i mitt huvud. Visst jag kan ta kontakt med Wilma Om det är det hon vill. Men samtidigt så är jag rädd för att det ska bli värre än det redan är. Att jag ska förstöra mer. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Antagligen så tar jag kontakt och allt blir bra eller så kan det bli värre och jag mår ännu sämre. Allt kan också bli som det är nu. Men jag vet inte om jag vågar försöka. Nu kommer säkert någon bara Sara tänk YOLO! Men Det är inte så lätt att tänka så ibland. Aja tillbaks till ämnet  jag skulle kunna pröva och bara skriva någonting men jag är rädd för att jag ska förstöra mer. Men frågan är vågar jag riskera att förstöra mer för att allt ska bli bättre? 

2013

Börjar 2013 med att bryta ihop. Allt är bra tills jag blir ensam. Då kommer tankarna. Tankarna om att livet är meningslöst när folk har emot mig. Och när allt går fel. Saknar min bästa vän. Saknar våra samtal varje dag. Jag saknar oss. Jag förstår att jag är jobbig genom att skriva Depp texter här men jag måste få veta vad jag gör fel. Ni som har något emot mig snälla skriv på kik eller var ni vill. men jag pallar inte att förstöra folks liv utan att veta hur.. SaraAxelsson @ kik


RSS 2.0