.

Diss på rubriker
Jippi är i skolan och har aldrig varit så otaggad som jag är idag. Är trött och har ont i huvudet. Men ikväll blir det horseshow med Alexandra så jag taggar inför det istället! Känns lite fel när läraren sitter och kollar om mina vänner är snygga.. Alexandra Öhman om du ser det här så tycker han du är en riktig sexbomb! Nu ska jag ha matte och sitta och inte fatta ett skit som vanligt. Min mamma ringde även till "bitterfittan" igår och sa att hon skulle låta mig vara!
Hörs sen :)
Ps på bussen såg jag en riktigt snygg kille och han går på gymnasiet brevid min skola! Haha lite smyg fotografering ;)


Stockholms horseshow

Imorgon blir det skolan och sen drar jag och Alexandra till Globen horseshow! Först ska jag till skolan och visa "bitterfittan" att jag skiter i om hon står och stirrar på mig eller hotar med att ta min mobil eller ringa min mamma. Jag lägger den i bhn och sätter på musik och jobbar på. Det är iallfall min plan & jag hoppas att jag pallar med henne och att dom i nian är lika trevliga imorgon som dom var idag :)
Jag har även bestämt att jag varje torsdag ha en lite fixar dag där jag bara tar det lungt och inte behöver tänka på något annat utan bara mig. Mig,mig,mig bara mig ingen annan :D


Bitterfittornas drottning

Jag hatar min lärare så jävla mycket hon är bitterfittornas drottning ursäkta ordvalet med det stämmer! Idag så tänkte jag ge allt istället så skolkade jag. Jag orkade inte med hennes hot. Fösta lektionen var jag så taggad sen så bara ta hon min mobil och lägger den i någon jävla låda och la den där jag inte kunde nå.. Jag hör hur jag får sms och att det ringer. Jag fick inte ens kolla vem det var-.- tänk om Marcus hade blivit av sparkad ett ben i hagen eller rymt och blivit på körd?! Det förstörde första lektionen sen andra lektionen så la jag mobilen i bh och tänkte jobba men då kommer hon igen och börjar hota med att ringa min mamma för att jag inte gav min mobil till henne! Där fick jag nog jag gick ut och satte mig och lyssnade på musik bara för att. Satt sedan där hela lektionen och vägrade prata med henne. Sen hade vi slöjd och jag vägrade vara i samma rum som henne så jag satt i klassrummet och väntade på att dom skulle komma tillbaka. Sen så var det lunch och jag satte mig vid 9orna eller där dom brukar Sätta sig. Då sitter hon och glor på mig. På rasten gick jag även ut med några från nian och dom röker jag såg hela tiden min lärare springa och ställa sig i fönstret för att kolla vad dom gjorde med mig. JAG RÖKTE INTE JAG SA NEJ TILL CIGARETTER IDAG! Kanske röker imorgon men inte idag! Efter lunch gick jag hem orkade inte med hennes tjat om att ringa min mamma och säga att jh rökte när jag bara stod och pratade med dom. Så nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska gå dit imorgon eller inte...


Imorgon

Imorgon börjar min medicinering som jag väntat på. Äntligen får jag medicinen jag har velat ha i 1års tid! Ni fattar inte hur glad jag är! Jag har väntat på rätt medicin och aldrig fått den men har alltid velat ha conserta (stavning) alla jag känner som äter den är jätte nöjda med den och lever som vanligt utan problem. Jag är riktigt taggad och hoppas att medicinen hjälper mig att kunna koncentrera mig och även få det lättare i skolan. Imorgon kommer jag även ge allt jag har i skolan och verkligen jobba! Bara för att bevisa att jag kan då jag idag bara satt och grät varje lektion..
Hörs imorgon! :)


Slarvigt skrivet

Jag vet inte vad som händer men sen i måndags har jag inte längre varit taggad på att gå till skolan. Men när jag är där så har en tjej i nian blivit lite som en syster idag bröt jag ihop totalt när min föredetta bästavän vägrar svara och hat blockerat mig överallt då han tror jag skickar nakenbilder bara för att tjejen i min klass gör det. När han nu vägrar prata med mig så klarar jag knappt av att äta. Han bor i Göteborg så jag kan inte åka hem till honom och kräva att han ska prata med mig. Men jag ska låta honom vara i fred då det är det han vill. Han kommer snart förhoppnings vis förstå att jag inte gör det. Men tillbaka till ämnet när jag bröt ihop så kom hon och hjälpte mig tvätta bort maskarna och sminka om mig så man inte skulle se att jag hade gråtit. Medans vissa andra tyckte jag var dum i huvudet och skrattade. Dom visste inte vad som hänt. Men nu är det skönt att det iallfall finns någon som finns i skolan. Och kan hjälpa mig att inte göra något dumt. Men jag kan inte studera då det ända i mitt huvud är Joel.. Hela tiden är det Joel,bara Joel hela tiden. Men jag ska kämpa måste iallfall försöka men att jag käftar upp mig emot lärarna hjälper inte. Idag blev jag utkastad från alla lektioner och satt och lyssnade på musik utan att jobba. Ena läraren säger att det är okej Medans den andra kommer och försöker ta min mobil. Jag fattar inte hur dom tänker. Och hur tänker man när man varje dag frågar vad som hände i måndags när jag säger samma svar varje gång. Om jag säger det har du inte med att göra så menar jag det! Gud va det här inlägget hoppar från sak till sak men hoppas ni överlever. Jag har inte varit hos Marcus idag då jag har mått så dåligt och inte sovit på natten. Jag kommer inte ta fler sömntabletter då jag bara bli skit trött på morgonen och vill inte gå upp. Imorgon blir det att gå till skolan och verkligen försöka jobba! :)


Dagen

Vaknade vid 7 åkte till skolan som vanligt och tänkte lossas som ingenting. Men bara för att jag släppte allt som hände igår måste lärarna prata om det hela tiden. Jag gick efter lunch då jag skulle shoppa med Alexandra! :D köpte inte så mycket underkläder, Hollister tröja och ett linne det blev iallfall 1000kr. Efter det drog vi till donken och sen till Alexandra. Hon bor så jävla fin! Skulle inte säga nej till att bo där!! Vi satt och typ bara chillade och pratade. Blir ingen häst idag är alldeles för trött.. Men imorgon ska jag dit och tömköra igen! :)


Tömkörning

Idag åkte jag till stallet där jag även fick kriga med Marcus.. Prövade och tömköra honom själv vilket jagvinte är så duktig på men efter ett tag så gick det faktiskt bra! Ska börja tömköra lite mera så han får lite muskler & för att det är så kul :) han blir bara lite sur när han behöver jobba och inte kan smita. Jag vågade inte pröva en galopp då jag inte riktigt kom ihåg precis hur jag gjorde. Jag fick improvisera en del och kände att det var bättre att bara köra skritt och trav :)
Btw så blir det igen fest i helgen för mig då jag har morgon fordring på söndag :( riktigt synd då jag faktiskt var skit taggad! Men drar ut med dom någon annan gång :)
Svar till Linda: jag vill inte polisanmäla då jag inte vill att det ska bli mer bråk i skolan än det redan är :)


Första världskriget!

Tjo idag tänkte skolan skicka hem mig men då vi bara hade 1 lektion så fick jag stanna. Men när jag kom dit så vägrade hon som skrivit prata med mig jag fick typ damp Och puttade in henne i skåpen då kom några lärare och försökte hålla i mig Medans tjejen försökte komma ur mitt grepp. Vilket hon inte lyckades med jag skrek och skrek på henne då märkte jag hur många från 9an som stod och kolla och började sedan skrika cat fight! Sen fick jag gå in i ett rum och prata med en av kamratstöjarna (savning) och sen sprang jag in i klassrummet där hon satt och fortsatte skrika då säger hon det som INTE ÄR OKEJ. Hon skriker jag ligger iallfall inte runt! Jag blev så jävla förbannad! Det är inte okej att säga det inför hela klassen! Jag satte mig och lyssnade på vad hon hade att säga hon börjar skylla på en annan kille som är jätte snäll och att det var han som skrev vilket det var men han frågade om det var så hon tyckte och hon sa ja. Kommer nog inte att få gå tillbaka dit imorgon. Men jag ska dit iallafall det här ska inte sabba mitt mål om att gå i skolan. Tillslut blev hon så jävla arg på mig så hon kastade sin mobil i marken så den gick sönder och slutade fungera. Hon kommer säkert skylla på mig eller säga jag var så Arg eller något. Jag fick inte gå in i klassrummet mer och alla tycker säkert jag är idiotisk. Men jag ska inte slösa min liv på henne. Efter det gick hon hem då kom det fram en tjej i nian och frågade hur jag mådde och sa sen typ något om att jag inte ska slösa min tid på folk som försöker trycka ner mig och hon hade rätt så nu ska jag skita i henne och leve mitt liv.

JAG LIGGER RUNT OM JAG VILL.
Det här fick jag 2 min innan jag kom fram till skolan och sen vägrar hon prata med mig.


Skolan

Är på väg till skolan skulle inte gått dit men fick ett väldigt trevligt meddelande som gjorde att jag är tvungen att prata med personen som skickade det.
Asså alla ni som inte känner Junie lär känna henne hon är allt man behöver på riktigt! Hon är het underbar och så snäll! Finns alltid när jag behöver<3


Dålig uppdatering

Uppdateringen är dålig men jag har varit sjuk och haft fullt upp.
Igår gick jag och några av mina vänner på fest i Hässelby men när vi kom dit så var det inget att spendera sin kväll på och vi var trött.. Så vi åkte hem och hemma så ringde jag Linn på Skype så satt vi och pratade med några random som hade Addat henne. Dom var riktigt jävla osociala men iallfall så satt vi och pratade med dom till 3 då kom jag på att jag hade morgon fordringen och skulle upp ca 3timmar senare. Så jag gick om la mig och vaknade sedan 06.00 och åkte i väg och fodrade. Jag höll på att ramla i leran men lyckades hålla mig på fötterna :) åkte hem och sov igen vaknade runt 12 och åkte sen till säby och red Cinnamon! Hon var så jävla duktig idag och längtar efter nästa vecka då jag antagligen kommer hoppa henne! :D tyvärr fotade ingen idag vad jag vet iallfall :(
Nu ligger jag hemma och planerar inför nästa helg då jag hade tänkt mig att dra ut med Junie och även gå på Globen horseshow men har liksom ingen att gå med då den personen jag skulle gå med inte vill längre. Får väll gå dit själv och shoppa loss..
Finisen<3


~

Nu kommer ett inlägg om lite allt möjligt.
Men i år har jag förlorat väldigt många vänner men har också fått Många nya. bland annat har jag kommit i kontakt med väldigt mycket snygga killar och trevliga tjejer! Vi har gjort mycket roliga grejer men även om det har varit väldigt roligt så är jag ändå väldigt ledsen över att jag förlorat mina gamla. Men har i sommar varit mycket med dom i min gamla klass (Felicia,Madde.jimmy,Micke,Anna) haha nu glömde jag säkert någon.. Men det är dom ända riktiga gamla vännerna som fortfarande är vänner för mig. Jag har väll kvar några andra men inte som jag verkligen är säkra på är mina vänner. Vanne,Zara,Jessica,Emmelie,Amanda, evve,Fillan typ dom har jag kvar i stallet jag hoppas iallafall dom är mina vänner. Man kan aldrig vara 100! Tack till alla mina gamla vänner som finns och försöker hjälpa mig<3 kärlek till er <3

Btw så fick jag ett mail idag om att söka in till MFL! Haha jag garvade som fan! XD


Nu får det räcka!

Nu får det för fan vara nog om tillexempel någon litar på dig och berättar att hon blivit våldtagen och du lovar att inte berätta det vidare till någon du ska du fan inte göra det heller! Jag satt nästan hela natten och tänkte på det! Hur fan kan man lova och sen säga det vidare! Om du vet att personen mår jätte dåligt och vill ta livet av sig och du är den ända hon litar på är du och sen får man reda på att man inte kunde lita på dig för du gick till din kompis och berättade och hon berättade det sedan vidare. Om någon frågar kan jag lita på dig svara inte jag om du ändå kommer berätta det!


Forever alone

Sitter här hemma helt själv och tjockar mig. Några vänner skulle komma förbi men dom dissade mig typ -.- men idag gjorde jag något hemskt eller det är inte hemskt men det är hemskt med tanke på att jag gjorde det med min kompis och även mitt Ex det är väldigt pinsamt och helt sjukt. Fattar inte hur jag kunde låta det gå så långt. Tänkte att det skulle bli jätte skönt att vara med lite folk så jag inte skulle tänka på det men nu är det de ända jag gör att tänka på det.. Nu ska jag försöka kolla på film och tänka på annat. =)


Älskar dig

Lyckan som uppstår när min älskade vän spärrar min mobil i 60min..


Bilder från ridlektionen..

.. Från i söndags när jag red Cinnamon.
Det gick bra och såg väll helt okej ut.
Jag vill inte ha någon dålig kritik på min ridning jag är medveten om mina brister. :)
Foton Linda Nyström


Överlycklig och skit ledsen och bara gråter

Kan inte sluta gråta av både lycka och ledsamhet men kommer aldrig hitta en bättre förebild en Viktor iallafall<3


Ingen uppgradering Idag

Är sjuk och hade tänkt sova hela dagen. Har ingen röst alls och knarkar halstabletter och äta glass! Hörs imorgon :*


Sjuk..

Jag är sjuk och kan nästan inte prata. När jag andas gör det ont och när jag hostar så känns det som någon hugger en kniv i min hals. Men trots det är jag på väg till skolan ska liksom gå efter lunch så det är inte då lång dag. Skulle vara där vid nio men råkade försova mig så fick hoppa upp ur sängen och springa och fixa mig. Han inte äta någon frukost men det gör väll inget. Men pröva och sminka dig på 1 och en halv min! Det är riktigt svårt! ;)


Skulle jag kunna skulle jag göra det

Gammal bild. Den där kvällen hände för mycket(6-7-2012)den natten kommer jag alltid minnas.Om jag kunde skulle jag spola tillbaka tiden och aldrig gjort det jag gjorde skulle aldrig lämnat huset den sommarkvällen. Jag önskar bara att jag kunde tänkt lite men icke då. Men samtidigt var det så underbart att bara släppa loss och inte behöva använda mim hjärna. Det är ett riktigt jävla under att jag sa nej till drogerna. Men istället så hände det, men det finns inget jag kan göra än att hoppas på att jag inte börjar igen.
GAMMAL BILD (6/7-2012)


Jag är sjuk i huvudet det är jag redan medveten om!

Vaknade av att jag typ inte kunde prata och hade huvudvärk. Men pallade mig ändå iväg till skolan då jag redan ligger efter 2år.. Men är iallafall på väg till Marcus nu kommer få värdens utskällning då jag och mamma glömde ge en häst Hö. Men den hästen hade redan Hö i boxen så jag trodde hon redan hade get honom. Sen så smet en häst och vi glömde väll stänga dörren ordentligt. Så alla kommer tycka jag är in i huvudet ännu mer. Grejen är att det inte är många som vet vad jag gått igenom. Ingen vet att allt utom jag. Och jag tänker inte heller berätta det för någon annan heller då det bra fanns 1person jag verkligen litade på och han är borta. Saknar honom jätte Mycket men iallfall så det är riktigt jävla jobbigt att få klagomål speciellt från fler personer som inte har med saken att göra. Men iallafall så kommer jag nog inte åka iväg någon stans imorgon om jag inte mår bättre. Men min dag igår hjälpte väldigt mycket och är inte lika stressad längre men får se hur länge det håller. Men är rätt säker på att jag har fått fel diagnos då jag känner att medicinen inte hjälper.. Men Tänker inte byta medicin igen då jag inte orkar gå och ta mera blodprov. Hoppas att någon förstår att jag bara behövde få ut det här och inte bli arga. :*


Bara mig själv

Nu ska jag ta hand om mig och bara ta det lugnt och lägga mig i badet och inte behöva stressa någon stans eller plugga eller någonting bara få tid med mig själv och göra det jag vill. Har dock lite ångest över Busmötet som är idag och jag vill gå men vill inte bli stressad över något då det brukar bli väldigt mycket ljud på våra möten. Men kanske går om jag hinner utan att stressa.får se hur det blir men nu ska jag gå och bada hörs sen <3


Överansträngd?

Jag vet inte vad det är med mig men jag orkar inget och är stressad hela tiden. Vaknar flera gånger varje natt och är jätte stressad över skolan,Marcus,vänner och massa anat som inte ska nämnas på bloggen. Men kan jag Vara typ överansträngd? Jag vet inte riktigt vad som är fel bara att jag inte klarar stress mer jag somnar det första jag gör när jag kommer hem. Vaknar sedan och gråter. Känner att jag inte hinner med mitt liv. Jag hoppas det blir bättre annars kommer jag vara tvungen att skaffa ännu mer hjälp med Marcus och det vill jag inte. Jag vill igentligen pröva och ha helt själv men det hinner eller orkar jag absolut inte! Nu måste jag skynda iväg till bussen hörs sen :*
~Ingen är perfekt~


Söndag

Jag har haft en riktigt bra och trevlig helg! Min söndag har sätt ut så här
Vaknade runt 9för att en person kikade mig. Fixade allt och städade undan och sedan höll jag på att dö av förgiftning när Felicia och Madde hade prutkrig.. Åkte sedan iväg till säby och res Cinnamon! :D det gick väll sådär är väldig nöjd med tanke på att det var första gången jag red ordentligt på henne. Hade sedan tävlings möte och sen åkte jag hem. Nu ligger jag i sängen och ska sova är så trött..
Kärlek till er som stöttar mig genom mina beslut <3
JAG HAR ÄVREN HITTAT VIKTOR FRISKS NUMMER!!! Det gjorde mig skit glad! :D :D <3


Lördag kväll

Lite bilder under kvällen. Linn och Tilda kom för bi en stund :* hade verkligen trevligt riktigt kul när vi blev rädda för en hund och sen blev allt läskigt :P sprang in på toaletten och låste in oss :P
Nu ska jag Felicia och Madde kolla på doktor mugg!


Galen kväll

Kommer bli helt underbart i kväll!
Underbar kväll med underbaraste personerna! Kommer inte uppdatera så mycket under kvällen men några härliga bilder kanske ni får =) <3
Felicia, jag och Madde <3


Saknar min vän. Min bästevän.

Känslan när man mister sin bästa vän. Känslan när den ända man litade på försvann. Känslan när man blir ensam, helt ensam. Saknar min vän mycket vet att det aldrig kommer bli vi igen. men jag hoppas att vi iallfall kan prata utan att jag håller på att börja gråta. Det var, det skulle vara vi föralltid. Vi skulle göra det mesta tillsammans. Men nu kommer vi inte göra något tillsammans iallafall inte på samma sätt som förut. Vi var som en och gjorde allt. Den perioden när ingen kunde skilja oss var underbara. Alla stunder med henne vara underbara. Alla våra äventyr och videos helt sjukt att dom finns kvar. Det är det ända jag har kvar av henne är minerna och bilderna/videos. Dom ska jag försöka att spara tills jag blir vuxen (om jag hinner bli det). Jag är glad att hon har hittat en ersättare för mig men samtidigt så står jag kvar utan en ända vän att lita på. Det verkar som hon inte vill ha med mig att göra då hon blockerat mig. Det får mig att börjar gråta är jag så hemsk så hon blockerar mig. Dock bara på 1-2 ställen men iallafall. Om jag kunde skulle jag spola tillbaka tiden till 2010 och aldrig göra dom där sakerna som hände i somras. Jag hoppas hon någon gång kommer förlåta mig och vi kan bli vänner igen. Riktiga vänner inga som bara säger hej och sen går utan riktiga vänner. Säger det här igen men om jag kunde skulle jag göra vad som helst för att vi skulle bli bästavänner igen. Jag är kvar i 2010 innan allt blev fel. Ibland när jag vaknar så tänker jag på hur jävla skönt det var att ha henne där. När hon sa dom där orden "du tvingar mig" fick jag sån ångest här har hon varit med mig i över 6år sen har hon mått dåligt över det. Jag funderade då på varför jag skulle leva när jag ändå sabbade mitt liv genom att Göra så min bästaste vän mådde dåligt? Tankarna blir större och större för varje gång jag ser dig. Hur lätt det skulle vara att bara hoppa från en bro och inte behöva lida. Hoppa ifrån alla problem och vila i frid.


Allen<3

Blev helt rörd av att se att min kommentar gjorde din dag ljusare. Vill bara säga tack för att du har bloggat och gjort min dag <3 hoppas du snart får tillbaka blogglusten och börjar blogga igen<3
Allen är en underbar kille som är 15år och bloggar/bloggade hans blogg gjorde mig liksom glad lite som Viktors men absolut inte lika mycket! Men när jag inte kunde gå in på Viktors blogg så hittade jag hans blogg och började följa honom. Han instagram aallen han är riktigt söt och verkar vara väldigt snäll och trevlig <3


Försmå skor

Har på mig alldeles försmå skor. Igår så sprayade jag lite peppar spray på mina svarta converse så några fick se att den var röd/rosa. Så nu har jag min andra converse med typ gubbar på som är typ i stolek 36!! Jag typ dör! Mina fötter gör jätte ont och jag kom på att vi ska ha en jävla lång promenad idag... Jag får skylla mig själv.


Ingen blogg lust idag

Ingen blogg lust idag känner att jag inte kan komma med något bra.


Onsdag

Vaknade runt 9och kom på att jag inte börjar klockan 10lägre så fick synda mig iväg till skolan för att inte komma så jätte sent. Kom runt 20över 10 Allså 10.20... Men hade no och engelska pallade inte att jobba så satt och smsa på no'n sen la jag min mobil på laddning i andra änden av klassrummet. Sen hade vi genomgång då får jag helt plötsligt massa sms. Så alla vänder sig om och kollar vad som händer jag tänkte gå dit men fick inte bara för att dom skulle jävlas jag fick inte heller veta vem det var. Jag satt där i 1fucking timme och undrade vem det var! Tillslut gick jag dit och såg att det bara var Simon och Fredrik som hade skickat 9-11 sms var... Jag har lärt mig att jag måste jobba på engelskan. Och lyssna mer på lektionerna!
Drog sen vidare till telis där jag visade Emmelie vad som ska göras och hur man gör det. Gick på promenader med Marcus. Det står en gubbe i skogen och kollar på vissa när dom rider det är skit läskigt asså han står liksom inte på vägen eller så han står bakom 2träd och typ gömmer sig :O kommer aldrig väga vara själv där igen!! Nu ska jag sova så jag inte försover mig imorgon :*


Svullen häst :(

Idag när Emelie skullen rida Marcus så såg vi att han vara rätt svullen och varm på vänster bak. Så vi gick en promenad och det gick ner ställde in honom i boxen kom tillbaka kanske 2timmar senare då har svullnaden gått upp mycket så jag gick en promenad igen bara en kort när jag kommer tillbaka så hade svullnade gått ner men inte helt 100. Hoppas det är bättre imorgon annars så kollar jag upp det på fredag. han har antagligen sprungit i hagen och vrickat sig. Men det är bara vad jag tror :*


Dålig uppgradering

Sorry för dålig uppgradering men har varit helt "borta" hela dagen. Har inte kunnat lyssna eller koncentrera mig. Men har lärt mig sticka idag! Fett stolt :D sen har jag fått lite kommentarer och blir så glad av att vissa verkar förstå mig. Kärlek till er <3 ridit Marcus men det gick skit då jag inte kunde koncentrera mig så åkte bara runt. Åkte sen hem med sällskap av Selma en bit iallafall =) nu ska jag duscha och sen sova. Men tack för ni som stödjer mig genom det svåra. Ni vet vilka ni är <3
Min vackra stickning!


-

Hej om någon fler av er tycker jag är gör fel så är ni väldigt välkomna och säga det MEN LÄMNA ERA RIKTIGA NAMN! Om ni har något att säga.Kommer eventuellt skaffa lösenord till bloggen och bara ge ut det till dom jag litar på vilket inte är många. Men det är bara eventuellt.
Sen undrar jag vilka jag har skrivit skit om då jag inte har nämnt något namn.
Du som kommenterar ska veta att jag inte tar åt mig.
Jag har mer än en diagnos som gör så jag inte alltid kan tänka före jag göra saker. Jag skäms över dom men jag gör precis allt som alla utan diagnoser. Så se inte ner på mig på grund av mina diagnoser. Jag är stolt över att vara mig och att jag klarar 7an fast jag inte gått i skolan på 2år.


Till anonym

Hej du kan kontakta mig på kik SaraAxelsson eller skriva här vad du menar. Om jag har brutit regler anmäl mig då.


Kilroy

Red Kilroy idag på lektionen han var inte min typ av häst och alldeles för känslig jag var jätte nervös och kunde inte tänka på något annat eller göra något åt det. Riktigt skit pass iallafall nu ska jag sova ännu mer för det är skola imorgon!! :)


Mitt inlägg publiceras inte Skön lördag kväll

Skriver om mitt inlägg igen..
Igår åkte jag och Felicia ochträffade lite folk på Södermalm. Vi hade väldigt roligt. Vaknade med huvudvärk.. Men vi åkte runt i typ hela stan för att komma dit kändes det som. Vi vimlade tunt på fridhemsplan,tc,huvudsta,västraskogen,Södermalm och Slussen runt 12.00-03.00. Vi missade även det sista pendeltåget så vi fick åka tunnelbanan vilket jag hatar att göra på kvällarna/nätterna. Men vi lyckades tillslut komma hem! Vist klockan var 03.30 men iallafall vi kom hem! Jag skulle aldrig kommit hem själv. Tack till Felicia som räddade mig när jag höll på att gå fel :* <3

Nu taggar jag ett ridpass på Kilroy =)
(Bilden kommer inte upp:( )


Skön lördag!


Södermalm

Felicia kom över och skulle sova hos mig då det hände en väldig jobbig sak. Vi gick till coop och handlade inför filmkvällen. Vi kollade på Bert en stund sen drog vi vidare till Södermalm och träffade lite folk. Jag verken röker eller dricker så alla vet! Dom mötte oss vid Slussen och sen tog vi 2an till någon snubbe. Där vi kollade på film. Nu ska jag och Felicia rulla hemåt =) hörs sen


Hemmadag

Idag kommer jag inte lämna huset ska ligga i sängen och hoppas på att jag kan sova lite. Håller på med att fylla en ram med bilder på Douglas,minova och Marcus. Har även gjort det med Viktor fast betydligt mycket slarvigare. Var jätte nöjt tills jag satte upp den på väggen och hade glömt att limma fast 2bilder så det är kaos :P men Viktor är bäst iallafall! :D nu ska jag försöka sova lite :*


Skumt inlägg om säby och typ Telis

Sitter i stallet och väntar på att fodra. Har varit här sen typ 2har ite ridit idag heller. Jag gillar helt enkelt inte att rida så Mycket längre. Det är allt pyssel i stallet jag gillar och allt mys med Marcus. Jag älskar att borsta länge men hinner inte alltid det då han står ute i en ute box utan lampa. Och jag vill inte ha honom i gången då den är så liten och det är så Mycket grejer där. Jag vill stå på säby igen och kunna borsta hur läge som helst. Kunna ha tillgång till ridhus och varm vatten. Ha bra hö och trevligt folk. Telis har trevligt folk men inte så Mycket mer. Visst är det jätte mysigt men jag måste få kunna rida seriöst. Jag känner Att jag inte kan rida seriöst här. För att Marcus ska bli lika fin som förra året måste jag börja rida ordentligt nu! Det hjälper inte att jag har snodd jag kan inte rida ordentligt på den här banan. de är kanske därför jag tycker det är tråkigt? Om det inte går bra så känns det bara som slöseri med tid. Och jag känner mig bara dåligare och dåligare för varje gång jag rider. Önskar att jag fick Skansen att stå på säby igen. Nu är jag riktigt tacksam för allt som fanns där. Förut tyckte jag väll att säby var dåligt men nu vill jag mer än gärna tillbaka dit. Då mådde jag även riktigt dåligt när jag var på ridskolan så det förändrade min syn på hela säby. Jag har varit på säby i 8år och älskat att vara där men för ca 2år sen så blev allt fel. Säby som förut varit underbart blev liksom hemskt då alla säby barn slutade vara där då även Ing-Marie och även nya folk kom.Ing-Marie var den bästa ridläraren jag någon sin ridit för. Hon gav både dålig och bra kritik. Och var så snäll och hjälpte alltid till om man hade något stall problem eller om någon var dum. Jag gillade henne väldigt mycket! Men sen slutade hon och det började någon annan ha oss på lektionen ska inte nämna något namn men iallafall så gillade inte jag att rida för henne så jag funderade på att sluta rida på säby då jag även mådde Dåligt av att min då varande bästa vän hittade någon ny att vara med hela tiden. Vi bråkade och bråkade och det liksom förstörde det roliga med att vara på säby. Sen dess har jag kämpat mig dit för att sköta minova. Men samtidigt så mådde jag så dåligt av att vara där men vill ändå vara med henne varje dag. Sen jag förlorade min bästa vän har jag aldrig tyckt om säby på samma sätt. Jag har inte heller mått riktigt bra.
Jag vet inte vad det här blev för inlägg men behövde bara få skriva av mig.


Godmorgon fredag!

Idag är det fredag som alla vet (iallafall alla normala). Sitter och väntar på att klockan ska bli mer så jag kan gå bussen.
Dagens outfit: en typ stickad rosa/svart tröja,svarta jeans,rosa converse, skinnjacka och min vita kingsland mössa
Tröja: ginatricot. jeans: ginatricot. skor: Coop (dom är äkta!) jacka: - mössa: horseshow =)
Värdens sämsta kvalité på bilderna men hinner inte fixa det nu ni för överleva med dålig kvalité idag =) <3


Jag pallar inte

Orkar inte plugga... Ligger efter skit mycket i so och matte :( så nu ska jag plugga och bli smart! :)


Lala försov mig...

På väg till skolan efter att ha försovit mig! Vaknade när bussen gick så kastade mig upp och sprang till badrummet och fixade mig! Tog en macka och sprang till bussen. Han precis med bussen efter den jag skulle tagit igentligen. Ska kuta till tåget och sen gå till skolan då jag inte tänker springa runt på odenplan. Det blir bara fel om man stress sminkar sig iallafall för mig. Så nu sitter jag på bussen och har värdens fjortisrand!!
Juste igår i skolan var jag erotisk och sa att jag skulle kära mig med pennan jag prövade och började blöda!! Hahah min kompis prövade också men började inte blöda! Kanske inte mycket men iallafall att börja blöda av en ovässad penna xD


Ingen blogg inspiration idag

Rubriken säger det mesta
Men är för en gångs skull hemma innan 18.00 så nu ska jag sova<3

Sommaren 2011 <3


Till anonym

Jag har inte pekat ut någon eller sagt något namn. Jag är dum i huvudet så jag gör det ibland men inte den här gången. Gillar du inte det jag skriver så sluta följa bloggen.Om du ska kommentera så kommentera med ditt namn eller står du inte för vad du säger?!
Visst finns det gränser men jag kan bryta dom om jag vill vilket jag inte vill. Men om du följer min blogg så vet du även att jag har det jävligt jobbigt. Och inte kan tänka klart.


Orkar inte

Jag orkar inte med mitt liv. Snart har jag bytt numer och då blir allt bra! Har inte fått något samtal på hela dagen det känns väldigt bra! Men idag var det bus möte på säby och jag vet inte vad vi pratade om. Jag var så trött och ville bara gå och sova... Var i skolan och kul som vanligt men stannade hela dagen istället för att gå vid 13.00 så stannade jag till 15.00 =) trivs verkligen i den hör skolan!! Men nu ska jag äntligen få sova! <3
Kollade på styrketräningen i skolan idag satt och as garva när dom inte orkade mera xD <3


Fuck sl!

Fuck sl! Kommer inte hem eller till Marcus! Tänkte åka till Marcus och sen till säby men kom inte Ens till akalla. Ska nu sitta i 20min och vänta på tåget hem. -.- gick och köpte mig en STOR Choklad kaka och en cola som jag ska deppa med när jag kommer hem...


Det är anledningen till att jag älskar att blogga!

Att få sånna här underbara kommentarer är så jäkla roligt!
Svar: jag vet inte vilka det är bara att en tjej som heter Fanny men hon har bara ringt och "skojat" till skillnad från dom som skickar sms. Det är mer en 3atycken har inte sparat numren men kommer ihåg att dom slutat på 9957,03,16 och 38 det är iallfall det jag skrivit på anteckningar. Jag bråkar inte med någon just nu iallafall inte vad jag vet. Men alla hatar mig så vafan!
Det betyder Mycket genom att någon skriver det till mig. kärlek till dig som skrev denna kommentar <3 btw vem är du?


Förebild

Viktor är en så galet bra förebild. Han skriver då peppande och inspirerande inlägg på sin blogg/instagram. Blandannat det här som han skrev idag. Jag hoppas ni ser vad det står jag kan inte kopiera via mobilen på hans blogg av någon anledning. <3


Så trött

Jag har fått sovsjukan på riktigt! Jag vill sova hela tiden orkar ingenting eller något vill bara ligga i min säng och aldrig gå upp.. Men iallafall jag kämpade mig till skolan i morse och det gick väll bra -att jag höll på att ta fel tunnelbana imorse var så trött och visste inte vilken jag skulle ta. Kom sedan på att jag inte ska åka förbi Vällingby.. Väl i skolan så fick jag äntligen träffa Joan igen (snygga assistenten) hehe. Men jag gjorde bort mig så mycket idag genom att sitta och planera mitt självmord som kommer äga rum i framtiden. Jag ska hoppa från en bro. Men iallafall jag var borta hela dagen Och fattade ingenting. Matte,engelska,svenska vf har vi det för?! Jag fattar ingenting när jag är trött! Jag har sömnproblem på nätterna så jag sover kanske 3timmar sen vaknar jag och är uppe 4 och somnar igen. Väldigt jobbigt.. Jag kom på idag att det kan vara för att jag dricker 3 energi drycker varje dag då 2av dom är på kvällen och en på morgonen. Så ska pröva att inte dricka på kvällen. Har även börjat med min medicin igen! Ville inte ta den då jag skämdes över min diagnos. Men när Viktor vågade erkänna det gjorde jag också det. Men nu tar jag den varje kväll =) känner att mitt liv är på väg tillbaka! Snart är jag tillbaka som gamla galna Muppen! Kände att jag inte kan hålla mig till ett ämne idag. är för trött så god natt och sov sött :* <3


Nu får det räcka!

Nu har det fan gått en månad så om jag får ett till meddelande/telefonsamtal om att jag är en orre/rasist mm så anmäler jag dom! Jag är inte superman och klarar inte allting. Dom som känner mig väl vet vad jag har varit med om. Jag ska inte skriva ut allt här då det vore felaktigt om den informationen råkar komma till alla på ridskolan. Jag är trots allt fortfarande med i bus styrelsen och ska vara en bra förebild =) vilket jag inte lyckas med..
Men det här meddelandet fick jag i förra veckan. Vi alla är människor och ingen klarar av allt.
Ta hand om varandra istället för att kränka och få folk att må dåligt. <3 /Sara


Viktor frisk

Varje gång när jag mår dåligt kommer han med en peppande som får mig att må mycket bättre. Visst han har nog inte en aning om att just jag läser hans blogg och har honom som förebild. Men varje gång när jag mår skit så kommer en peppande text upp på hans blogg eller Instagram. Även om han inte vet att hur mycket han hjälper mig genom dom svåra tiderna så kan jag inte tacka honom nog för att han är sig själv och ger mig och många andra tillgång till att följa hans liv och ha värdens bästa förebild! Om ni inte vill vara mina vänner för att jag ser upp till Viktor så betyder det att våran vänskap inte betyder något för er. Han fick mig att förstå hur att jag skulle gå min egen väg och inte låta någon annan bestämma mitt öde. Hans peppande inlägg på bloggen fick mig att inte ge upp. han är min förebild och jag skäms inte för att säga det tvärtom jag är STOLT att ha honom som förebild! kommer ihåg första gången han svarade på mitt kik meddelande eller när han kommenterade min bild på instagram! Den lyckan är totalt oförglömlig! Satt och grät och skrek av glädje <3
Kärlek och respekt <3


Lördag morgon

God morgon lördag! hoppas ni får en toppen dag idag!I förgår gjorde jag illa min arm så har inte kunnat rida marcus så igår red ina honom hon red honom riktigt bra! Avslutade med att hoppa ett hinder på ca 85cm! Men idag hade jag tänkt att rida lite iallafall skritta och trava runt lite. Då ingen annan svarar på mitt sms där jag frågade om dom kunde ta honom.. Men sen drar jag antagligen vidare till säby och kolla på tävlingen.
Värdens finaste Marcus<3


1månad

Idag är det en månad sen min fina Douglas avlivades. Att se att det står en annan häst i hans spilta. Förevigt saknad och älskad. Rest in peace min fina vän <3


Mår inte så bra

Mår inte så bra och behöver få tänka och komma bort. Så kommer inte bli så Mycket uppdatering men ni lär ju överleva.
Puss


RSS 2.0